Ultrarövid terápiás konzultáció

Az Ultrarövid terápiás konzultáció módszertanát személyesen a módszer alkotójától, Dr. Buda Lászlótól tanultam.

Hogy a módszer miről szól és mitől egyedi, tőle tudhatod meg a leghitelesebben. Éppen ezért szeretettel, jószívvel ajánlom és biztatlak is, hogy keresd fel ezt az oldalt, amennyiben érdekel, hogy mitől gyors, mély és hatékony ez az önismereti beszélgetés.

Eddigi tapasztalataim szerint úgy vélem, nagyon hasznos tud lenni az alábbi esetekben (a teljesség igénye nélkül):

  1. Feldolgozatlan gyász esetén, amikor nem volt idő, lehetőség elbúcsúzni a szeretett személytől. Vagy éppen azért nem sikerült a méltó búcsú, mert már akkor is terhelt volt a kapcsolat konfliktusokkal, kimondatlan érzésekkel, s mindez erős bűntudatot, haragot eredményezett.
  2. A „mindig ugyanaz” esete… Amikor azt érzed, hogy mindig ugyanabba a gödörbe esel és nem érted, hogy miért? Hiába tervezed el, hogy mostantól másképp lesz, valahogy mégsem sikerül. Most lefogyok…, most más típusú partnert választok…, most befejezem végre a sulit…, most összeszedem végre magam… – és mindez valahogy nem sikerül.
  3. Amikor testi tüneteid mögött lelki sebeket vélsz felfedezni és kíváncsi vagy arra, hogy mit üzen a tested a fájdalommal, gyengeséggel.
  4. Ha kemény gyermekkorod volt…
  5. Ha szeretnéd megérteni, hogy miért nem vagy rendben önmagaddal, pedig „jól kellene lenned”, amikor úgy érzed, sokkal többre lennél képes, de valami visszahúz.

Gyors. Mély. Hatékony. Mitől?

Az Ultrarövid terápiás konzultáció egyetlen, kb. 90 perces alkalomból áll. Ettől gyors.

A felszínen lévő tünetekből, problémából kiindulva igyekszünk mélyebre merülni, hogy a lehető legszélesebb és legmélyebb összefüggéseket is megláthassuk a kialakult mintázatokban ok és okozat között. Ettől mély.

Bátorítani foglak, hogy mindazokat a felismert, téged akadályozó, s az életedet nem szolgáló „kódjaidat” szeretettel átölelve el tudd engedni, s szabadon dönthess egy más minőségű élet mellett, amely nagyobb összhangban van valódi vágyaiddal. Ettől hatékony.

Az egyalkalmas konzultáció ára: 30.000 Ft / 90-120 perc.

Ha a módszer felkeltette érdeklődésedet, fordulj hozzám bizalommal!

„Kőrösi Krisztina az általam kiemelten ajánlott konzulensek körébe tartozik. Személyét nagyra becsülöm, szakmai munkájában megbízom. Tudását és tapasztalatait folyamatosan bővíti, rendszeresen részt vesz az általam tartott módszertani továbbképzéseken. Fordulj Krisztinához bizalommal – jó szívvel ajánlom!”

Dr. Buda László

ultrarövid teráőia konzulens dr. Buda László